torsdag den 6. marts 2014

Opskrift: Thaisalat

Janne Jul Jensen  har indsendt denne opskrift, tak for det. :) 

Ingredienser:



  • 50 g vermicelli-risnudler
  • 2 spsk thailandsk fiskesauce
  • Saften af 1 lime
  • 1 tsk sukker
  • 2 forårsløg (både det grønne og hvide skåret i smalle skiver)
  • 1 meget lille finthakket rød chili
  • 30 gr meget små og pillede og kogte rejer
  • 160 gr skrællede og revne gulerødder


Fremgangsmåde:

Læg 50 g vermicelli-risnudler  i blød i vand ifølge pakkens anvisninger. 
Rør 2 spsk. thailandsk fiskesauce, saften af 1 lime, 1 tsk. sukker, 2 forårsløg og den røde chili  sammen i en skål. Bland det godt.
Tilsæt rejerne og de skrællede og revne gulerødder. 
Hæld vandet fra nudlerne og tilsæt dem. Vend det hele godt rundt.



Kalorier: 322 kalorier


---

Nb: Alle opskrifter vil blive tagget med ordet "Opskrift" så hvis du trykker på ordet "opskrift" under etiketter i bunden her på siden eller under selve opskriftsindlægget, så vil alle opskrifter dukke op..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar