onsdag den 19. marts 2014

Cremet broccoli/kartoffelsuppe

Cecilie Bach-Holck har indsendt denne opskrift, tak for det. :)


Ingredienser:


  • 1 fed hvidløg (lille)
  • 1 mellemstort løg (114 gr)
  • 180 gr broccoli
  • 1 bouillon-terning
  • 300 gr kartofler
  • 40 gr persille
  • 1 dl letmælk
  • Forskellige krydderier


Fremgangsmåde:


- Først svitses løg og hvidløg i paprika, ingefær eller andre krydderier efter smag (evt i lidt vand, hvis gryden ikke er sliplet. )
- Dernæst kommes kartoffler og broccoli i. Hvis kartoflerne er rå skæres de i små tern, men kogte rester fra dagen før kan også bruges. 
- Når det er brunet lidt tilsættes vand så det dækker godt og det simre til de er møre. Husk salt og peber. Jeg tilsatte også persille. 
- Det hele blendes sammen og smages til med letmælk (eller andet helt efter smag og behag, dog bliver det så andre tal i indholdet)



Kalorier: 475 kalorier (Kan deles i 2 portioner = 237 kalorier pr. person)




---
Nb: Alle opskrifter vil blive tagget med ordet "Opskrift" så hvis du trykker på ordet "opskrift" under etiketter i bunden her på siden eller under selve opskriftsindlægget, så vil alle opskrifter dukke op..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar