fredag den 24. april 2015

Ny bog-konkurrence

Hej

Denne gang kan du være den heldige, der kan vinde bogen: "DIÆTISTENS LOW CARB" skrevat af diætisten Hanne Juul. Jeg har fået lov at udlodde et eksemplar fra Politikens Forlag - Bogen udkommer den 11. maj. 

Om bogen:


DIÆTISTENS LOW CARB
Diætistens Low Carb er bogen til dig, der måske vejer for meget eller har brug for at få styr på en livsstilsskavank gennem en bedre kost. Eller den er til dig, der i det hele taget bare gerne vil leve sundt og længe har haft lyst til at spørge en diætist til råds.

En diætist ved, hvordan kosten skal sammensættes, så den ikke indeholder for meget fedt og for mange kulhydrater og samtidig er sund og nærende. Hanne Juul er statsautoriseret diætist med mange års praktisk erfaring bag sig. Her er du derfor i gode hænder hos eksperten.

Med Hanne Juuls gode råd får du hurtigt styr på, hvordan du sammensætter dit daglige indtag af kulhydrater, protein og fedt, så du holder dit blodsukker stabilt og får en dag med dejlig ro i maven – uden trang til fristelser, der sætter sig som sul på sidebenene. Og du får ikke mindst 80 lækre opskrifter, fordelt på morgenmad, mellemmåltider, frokost, aftensmad, tilbehør – og så lidt til den søde tand.

I bogen får du også en indkøbsliste, så du hurtigt kan få fyldt skabe og hylder med alle de gode varer, der hjælper dig pa vej mod dit mål.
Du lærer samtidig, hvordan du praktisk og nemt får sammensat familiens hovedmåltider, så hverdagen holder.

At spise efter diætistens kostråd er ikke en slankekur – det er bare sund fornuft. Men ønsker du at tabe dig 5, 20 eller 60 kilo med den rette sammensatte kost, er du på rette vej med denne bog."
Tjek opslaget på Bloggens Facebook side: Klik her

For at deltage skal du:

- Like opslaget på Facebook + Bloggens Facebook side
- Følge bloggen via google friend connect, bloglovin eller via mail - alle 3 muligheder kan findes på bloggen ude i højre side ELLER skrive hvorfor lige du skal have bogen. :)
- Skrive "Deltager" på Facebook opslaget

Konkurrencen slutter den 11. maj hvor jeg vil finde en vinder  :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar