onsdag den 22. april 2015

Fyldte peberfrugter

Til 4 personer

Ingredienser:

  • 1 løg
  • 2 mellemstore hvidløgsfed
  • 1 spsk olivenolie
  • 400 gr hakket oksekød (8-10 %)
  • 70 gr perlebyg
  • 2 spsk karry
  • 1 tsk paprika
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 oksebouillon-terning
  • 1 tsk citronsaft
  • 5 gr Sukrin Gold
  • 2 dl vand
  • 2 mellemstore røde peberfrugter
  • 2 mellemstore gule peberfrugter
  • 4 spsk skyr (0,2 %)
Fremgangsmåde:

  1. Pil og hak løgget
  2. Pil hvidløgsfeddene
  3. Kom olien i en gryde, og varm den op
  4. Tilsæt løg, hvisløgsfed, kød og perlebyg
  5. Tilsæt karry, paprika, sojasauce, oksebouillon, citronsaft og Sukrin Gold
  6. Tilsæt 2 dl vand, når kødet er brunt og gennemstegt, og lad det simre 15-20 minutter. Perlebyggen skal være blød, og vandet skal være kogt næsten væk. Smag evt. til med ekstra salt eller de ovennævnte krydderier
  7. Skær toppen af peberfrugterne, og gem dem
  8. Rens frugterne indvendig, og fyld dem med kødblandingen. Tryk det lidt ned, så overfladen bliver jævn.
  9. Læg 1 spsk skyr oven i hver, og sæt toppen på
  10. Sæt dem i et smurt fad, og stil det i oven ved 200 grader i 20-30 minutter
  11. Server evt. med tzatziki
Total kalorier: 1448
Kalorier pr. person: 362

Opskriften er fra nogen: "Spis dig fra Diabetes", skrevet af Bjarne Stigsby og Maria Falck Stigsby


---
Nb: Alle opskrifter vil blive tagget med ordet "Opskrift" så hvis du trykker på ordet "opskrift" under etiketter i bunden her på siden eller under selve opskriftsindlægget, så vil alle opskrifter dukke op..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar