Ingredienser:
- 2 portobello svampe
- 50 gr frisk spinat
- 50 gr (klar til at spise) quinoa eller 20 gr tør quinoa
- 2 tsk light creme fraiche
- sort peber
- 1 tomat
- ½ fed hvidløg
- 1 tsk olivenolie
- 10 gr revet parmesan
Fremgangsmåde:
Nb: Husk at lave quinoaen før du laver denne opskrift. Se bag på posen hvordan du laver dem.
- Fjern stilkene fra portobellosvampene og læg dem til side. Lig svampene på en bageplade og bag dem 8 minutter i en forvarmet ovn ved 180 grader.
- Hak stilkene fra svampene fint og skær tomaten i terninger. Varm olien på en pande og steg stilkene, hvidløget og tomaten i 3-5 minutter. Tilføj derefter spinat, rør rundt og varm det igennem i ca. 2 minutter. Fjern panden fra varmen.
- Rør de færdige quinoa og creme fraichen i blandingen.
- Fyld derefter blandingen i portobello svampene og drys en smule parmesan over.
- Tag portobello svampene tilbage i ovnen og steg dem videre i 6-7 minutter, indtil toppen er gyldenbrun
Kalorier: 195
Nb: Alle opskrifter vil blive tagget med ordet "Opskrift" så hvis du trykker på ordet "opskrift" under etiketter i bunden her på siden eller under selve opskriftsindlægget, så vil alle opskrifter dukke op..
Ingen kommentarer:
Send en kommentar