lørdag den 8. februar 2014

Opskrift: Fyldte Portobellosvampe med quinoa, spinat og tomat


Ingredienser:


  • 2 portobello svampe
  • 50 gr frisk spinat
  • 50 gr (klar til at spise) quinoa eller 20 gr tør quinoa 
  • 2 tsk light creme fraiche
  • sort peber
  • 1 tomat
  • ½ fed hvidløg
  • 1 tsk olivenolie
  • 10 gr revet parmesan


Fremgangsmåde:

Nb: Husk at lave quinoaen før du laver denne opskrift. Se bag på posen hvordan du laver dem.
  1. Fjern stilkene fra portobellosvampene og læg dem til side. Lig svampene på en bageplade og bag dem 8 minutter i en forvarmet ovn ved 180 grader.
  2. Hak stilkene fra svampene fint og skær tomaten i terninger. Varm olien på en pande og steg stilkene, hvidløget og tomaten i 3-5 minutter. Tilføj derefter spinat, rør rundt og varm det igennem i ca. 2 minutter. Fjern panden fra varmen.
  3. Rør de færdige quinoa og creme fraichen i blandingen.
  4. Fyld derefter blandingen i portobello svampene og drys en smule parmesan over.
  5.  Tag portobello svampene tilbage i ovnen og steg dem videre i 6-7 minutter, indtil toppen er gyldenbrun

Kalorier: 195

Nb: Alle opskrifter vil blive tagget med ordet "Opskrift" så hvis du trykker på ordet "opskrift" under etiketter i bunden her på siden eller under selve opskriftsindlægget, så vil alle opskrifter dukke op..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar