- 2 portioner af denne lille lækre dessert
Ingredienser:
- 1 nektarin, skåret i skiver
- 8 jordbær, halverede
- 12 hindbær
- 1 passionsfrugt, halveret og kernerne skåret fra
- en lille smule honning, (kan udelades)
- Evt et drys kokosflager
- Kokosyoghurt (laves 1 dl græsk yoghurt, 2 spsk kokosmel, den fede del af en lille kokosmælk, 1/2 tsk vanilie, 1 tsk sukrin melis, et par dråber flydende stevia - kokosmelet ristet let på en pande og blandet sammen med de øvrige ingredienser)
Fremgangsmåde:
- Kokosyoghurten deles op i 2 små fade eller tallerkener
- Arrangér bærene og nektarinen + passionsfrugten ovenpå yoghurten, hæld evt. lidt honning over.
- Drys kokosflagerne over
Kalorier: ca 500. Dvs. 250 kalorier pr portion
Ingen kommentarer:
Send en kommentar