Ingredienser:
- 500 gr hakket oksekød 4-7 %
- 400 gr revne gulerødder
- Ca 500 gr hvidkål
- 4 dl minimælk
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 brik let morney
- 50 gr revet ost
- Krydderier efter eget valg
Fremgangsmåde:
- Svits løg og krydderier i lidt vand
- Steg kød med
- Riv gulerødder og kom i
- Blend tomater og kom ved
- Tilsær 4 dl minimælk
Koges i nogle minutter, smag til, den må gerne være lidt krads.
Så lægges lasagnen sammen, skiftevis sovs og hvidkålsblade og morney sovs. De 50 gram ost putter jeg på når den mangler 15 minutter. Bags ved 200 grader i ca. 40 minutter. Det fad jeg bruger måler 25*40 cm.
Kalorier: Hele opskriften indeholder 2164 kalorier, så man kan få et ret godt stykke for 300 kalorier. :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar