fredag den 28. februar 2014

Opskrift: Hakkebøf med bagte kartofler og gulerodscreme.

Lisbeth Hartung fra Bloggens Facebookside har indsendt denne opskrift, tak for det. :) 

Ingredienser: 

50 g skrællede gulerødder
1/4 rød chilli uden kerner
1/2 dl. hønsebouillon
100 g skrællede kartofler
1/2 tsk. olie
100 g hakket oksekød 3-7 %
salt og peber
persille

Fremgangsmåde: 


Skær gulerødderne i tynde skiver, hak chillien og kom det hele i en gryde sammen med bouillonen. Lad det simre under låg i 20 minutter. Blend det til en cremet sauce. Smag til med salt og peber.

Skær kartoflerne i mindre stykker, vend dem i olie og læg dem i et fad. Bages i ovnen ved 210 grader i 25 minutter.

Form kødet til hakkebøf, krydr med salt og peber og steg den 3-4 minutter på hver side.

Drys kartoflerne med persillen og server dem til hakkebøffen med gulerodscremen.

Velbekommen.



Kalorier: 280 kalorier





---
Nb: Alle opskrifter vil blive tagget med ordet "Opskrift" så hvis du trykker på ordet "opskrift" under etiketter i bunden her på siden eller under selve opskriftsindlægget, så vil alle opskrifter dukke op..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar