Ingredienser:
50 g skrællede gulerødder
1/4 rød chilli uden kerner
1/2 dl. hønsebouillon
100 g skrællede kartofler
1/2 tsk. olie
100 g hakket oksekød 3-7 %
salt og peber
persille
Fremgangsmåde:
Skær gulerødderne i tynde skiver, hak chillien og kom det hele i en gryde sammen med bouillonen. Lad det simre under låg i 20 minutter. Blend det til en cremet sauce. Smag til med salt og peber.
Skær kartoflerne i mindre stykker, vend dem i olie og læg dem i et fad. Bages i ovnen ved 210 grader i 25 minutter.
Form kødet til hakkebøf, krydr med salt og peber og steg den 3-4 minutter på hver side.
Drys kartoflerne med persillen og server dem til hakkebøffen med gulerodscremen.
Velbekommen.
Kalorier: 280 kalorier
---
Ingen kommentarer:
Send en kommentar