torsdag den 27. marts 2014

Thai ret

Michelle har indsendt denne opskrift, tak for det. :)

Ingredienser:


1oo gr kyllingebryst i strimler
100 gr asparges
20 gr forårsløg
frisk koriander
Lidt limesaft
Stødt rød thai karry
Lidt frisk rød chili
Salt + peber


Fremgangsmåde:


Gnid kyllingestimlerne ind i stødt rød thai karry, steg dem derefter på en tør pande i ca. et kvarter.
Skær asparges i små 3 cm stykker og damp/kog dem let i få minutter. Snit forårsløg, koriander og chili og bland dem sammen med de dampede asparges. 
Smag salaten til med limesaft, salt og peber. 


Kalorier: 160 kalorier



---
Nb: Alle opskrifter vil blive tagget med ordet "Opskrift" så hvis du trykker på ordet "opskrift" under etiketter i bunden her på siden eller under selve opskriftsindlægget, så vil alle opskrifter dukke op..




Ingen kommentarer:

Send en kommentar