onsdag den 5. marts 2014

Opskrift: Grøntsagssuppe med kylling

Mette Runge fra Bloggens Facebookside har indsendt denne opskrift, tak for det. :)

Ingredienser:


180 g kyllingefilet
250 g champignon ( 1 bakke)
1 ds. / 270 g hvide asparges + lage
50 g forårsløg
1/2 hønsebouillon
2-3 dl vand
salt, peber og chiliflager.
20 g marizena udrørt i lidt koldt vand.


Fremgangsmåde: 

Rens champignon og skær i skiver.
Snit forårsløg.
Skær kyllingefileten i små stykker.
Svits forårsløg i 1 tsk. olie et øjeblik, tilsæt champignon og dernæst kylling.
Tilsæt dernæst aspargeslagen, bouillonterning, lidt chiliflager, peber og evt. salt.
Koges ca. 15 min.
Tilsæt asparges og marizenajævning.
Varm igennem og server med lidt grønt på toppen og evt. ristet brød.

Dertil groft toastbrød a' 100 kcal. pr. skive

Kalorier: 440 kalorier (til 2 personer = 220 kalorier pr person)



---
Nb: Alle opskrifter vil blive tagget med ordet "Opskrift" så hvis du trykker på ordet "opskrift" under etiketter i bunden her på siden eller under selve opskriftsindlægget, så vil alle opskrifter dukke op..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar