Ingredienser:
180 g kyllingefilet
250 g champignon ( 1 bakke)
1 ds. / 270 g hvide asparges + lage
50 g forårsløg
1/2 hønsebouillon
2-3 dl vand
salt, peber og chiliflager.
20 g marizena udrørt i lidt koldt vand.
Fremgangsmåde:
Rens champignon og skær i skiver.
Snit forårsløg.
Skær kyllingefileten i små stykker.
Svits forårsløg i 1 tsk. olie et øjeblik, tilsæt champignon og dernæst kylling.
Tilsæt dernæst aspargeslagen, bouillonterning, lidt chiliflager, peber og evt. salt.
Koges ca. 15 min.
Tilsæt asparges og marizenajævning.
Varm igennem og server med lidt grønt på toppen og evt. ristet brød.
Dertil groft toastbrød a' 100 kcal. pr. skive
Kalorier: 440 kalorier (til 2 personer = 220 kalorier pr person)
---
Ingen kommentarer:
Send en kommentar