Ingredienser:
- 50 g vermicelli-risnudler
- 2 spsk thailandsk fiskesauce
- Saften af 1 lime
- 1 tsk sukker
- 2 forårsløg (både det grønne og hvide skåret i smalle skiver)
- 1 meget lille finthakket rød chili
- 30 gr meget små og pillede og kogte rejer
- 160 gr skrællede og revne gulerødder
Fremgangsmåde:
Læg 50 g vermicelli-risnudler i blød i vand ifølge pakkens anvisninger.
Rør 2 spsk. thailandsk fiskesauce, saften af 1 lime, 1 tsk. sukker, 2 forårsløg og den røde chili sammen i en skål. Bland det godt.
Tilsæt rejerne og de skrællede og revne gulerødder.
Hæld vandet fra nudlerne og tilsæt dem. Vend det hele godt rundt.
Kalorier: 322 kalorier
---
Ingen kommentarer:
Send en kommentar