Ingredienser:
- 1 fed hvidløg (lille)
- 1 mellemstort løg (114 gr)
- 180 gr broccoli
- 1 bouillon-terning
- 300 gr kartofler
- 40 gr persille
- 1 dl letmælk
- Forskellige krydderier
Fremgangsmåde:
- Først svitses løg og hvidløg i paprika, ingefær eller andre krydderier efter smag (evt i lidt vand, hvis gryden ikke er sliplet. )
- Dernæst kommes kartoffler og broccoli i. Hvis kartoflerne er rå skæres de i små tern, men kogte rester fra dagen før kan også bruges.
- Når det er brunet lidt tilsættes vand så det dækker godt og det simre til de er møre. Husk salt og peber. Jeg tilsatte også persille.
- Det hele blendes sammen og smages til med letmælk (eller andet helt efter smag og behag, dog bliver det så andre tal i indholdet)
Kalorier: 475 kalorier (Kan deles i 2 portioner = 237 kalorier pr. person)
---
Ingen kommentarer:
Send en kommentar