onsdag den 5. marts 2014

Opskrift: Fyldt aubergine med quinoa

Her er opskriften på en lækker og mættende ret, perfekt til 5:2.


Ingredienser:


  • 1 medium aubergine (ca. 250 gr)
  • 20 gr quinoa (kog efter anvisning på pose)
  • ½ hakket rødløg 
  • 1 hakket gulerod
  • 1 hakket stilk selleri
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 tsk olivenolie
  • 40 gram hakket champignon
  • 1 finthakket fed hvidløg
  • 1 nip gurkemeje
  • 1 tsk spidskommen
  • ½ tsk knust chili
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 15 gr fintrevet parmesan ost


Fremgangsmåde:


  1. Bag auberginen i ovnen i ca. 1 time
  2. Lad auberginen køle af lidt, før du deler den i 2 halve på langs og tager det meste af "kødet" ud.
  3. Hak "kødet" groft.
  4. Blødgør løget og hvidløget på en pande i ca. 5 minutter, derefter tilføj krydderierne og steg det yderligere 2 minutter.Tilføj de resterende grøntsager og steg videre i ca. 10 minutter.
  5. Bland knust chili, quinoa og tomatpuréen i og smag på det og justér evt. med salt og peber.
  6. Bland koriander oveni og fyld derefter der 2 halve auberginer med hele blandingen.
  7. Drys den revne parmesan over tilsidst.
  8. Bag i en forvarmet ocn på 190 grader i omkring 20 minutter. Servér pyntet med lidt ekstra koriander.



Kalorier: Ca. 300 kalorier


Nb: Alle opskrifter vil blive tagget med ordet "Opskrift" så hvis du trykker på ordet "opskrift" under etiketter i bunden her på siden eller under selve opskriftsindlægget, så vil alle opskrifter dukke op..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar