Ingredienser:
- 1 medium aubergine (ca. 250 gr)
- 20 gr quinoa (kog efter anvisning på pose)
- ½ hakket rødløg
- 1 hakket gulerod
- 1 hakket stilk selleri
- 1 spsk tomatpuré
- 1 tsk olivenolie
- 40 gram hakket champignon
- 1 finthakket fed hvidløg
- 1 nip gurkemeje
- 1 tsk spidskommen
- ½ tsk knust chili
- 1 håndfuld frisk koriander
- 15 gr fintrevet parmesan ost
Fremgangsmåde:
- Bag auberginen i ovnen i ca. 1 time
- Lad auberginen køle af lidt, før du deler den i 2 halve på langs og tager det meste af "kødet" ud.
- Hak "kødet" groft.
- Blødgør løget og hvidløget på en pande i ca. 5 minutter, derefter tilføj krydderierne og steg det yderligere 2 minutter.Tilføj de resterende grøntsager og steg videre i ca. 10 minutter.
- Bland knust chili, quinoa og tomatpuréen i og smag på det og justér evt. med salt og peber.
- Bland koriander oveni og fyld derefter der 2 halve auberginer med hele blandingen.
- Drys den revne parmesan over tilsidst.
- Bag i en forvarmet ocn på 190 grader i omkring 20 minutter. Servér pyntet med lidt ekstra koriander.
Kalorier: Ca. 300 kalorier
Ingen kommentarer:
Send en kommentar