onsdag den 25. juni 2014

Opskrift: Fyldt aubergine


Anita har indsendt denne opskrift, tak for det. :)


Ingredienser:

1 stk aubergine (52 kcal)
2 stk forårsløg (12 kcal)
1 stk rødløg (35 kcal)
10 stk champignon (25 kcal)
2 stk tomat (30 kcal)
1 stk peberfrugt (35 kcal)
½ squash (23 kcal)
2 skiver parmaskinke (ca 85 kcal)
Hvidløg, chili, salt, karry


Fremgangsmåde:

Aubergine flækkes og indmad tages ud med ske, ca. 1 cm fra kanten. De halve aubergine lægges i ovnfast fad
Ingredienserne (også indmad fra aubergine) snittes og svitses i panden. Fyldes lægges i de halve aubergine.
Der tilsættes lidt vand i bunden af fadet.
Tilberedes i 25 min i ovn i ovnfast fad ved 200 grader.






Kalorier: 300 kalorier


---
Nb: Alle opskrifter vil blive tagget med ordet "Opskrift" så hvis du trykker på ordet "opskrift" under etiketter i bunden her på siden eller under selve opskriftsindlægget, så vil alle opskrifter dukke op..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar