Anita har indsendt denne opskrift, tak for det. :)
Ingredienser:
1 stk aubergine
(52 kcal)
2 stk forårsløg (12 kcal)
1 stk rødløg (35 kcal)
10 stk champignon (25 kcal)
2 stk tomat (30 kcal)
1 stk peberfrugt (35 kcal)
½ squash (23 kcal)
2 skiver parmaskinke (ca 85 kcal)
2 stk forårsløg (12 kcal)
1 stk rødløg (35 kcal)
10 stk champignon (25 kcal)
2 stk tomat (30 kcal)
1 stk peberfrugt (35 kcal)
½ squash (23 kcal)
2 skiver parmaskinke (ca 85 kcal)
Hvidløg, chili, salt, karry
Fremgangsmåde:
Aubergine flækkes og indmad tages ud
med ske, ca. 1 cm fra kanten. De halve aubergine lægges i ovnfast
fad
Ingredienserne (også indmad fra
aubergine) snittes og svitses i panden. Fyldes lægges i de halve
aubergine.
Der tilsættes lidt vand i bunden af
fadet.
Tilberedes i 25 min i ovn i ovnfast fad
ved 200 grader.
Kalorier: 300 kalorier
---
Ingen kommentarer:
Send en kommentar