Ingredienser:
- 1 løg
- 2 mellemstore hvidløgsfed
- 1 spsk olivenolie
- 400 gr hakket oksekød (8-10 %)
- 70 gr perlebyg
- 2 spsk karry
- 1 tsk paprika
- 2 spsk sojasauce
- 1 oksebouillon-terning
- 1 tsk citronsaft
- 5 gr Sukrin Gold
- 2 dl vand
- 2 mellemstore røde peberfrugter
- 2 mellemstore gule peberfrugter
- 4 spsk skyr (0,2 %)
Fremgangsmåde:
- Pil og hak løgget
- Pil hvidløgsfeddene
- Kom olien i en gryde, og varm den op
- Tilsæt løg, hvisløgsfed, kød og perlebyg
- Tilsæt karry, paprika, sojasauce, oksebouillon, citronsaft og Sukrin Gold
- Tilsæt 2 dl vand, når kødet er brunt og gennemstegt, og lad det simre 15-20 minutter. Perlebyggen skal være blød, og vandet skal være kogt næsten væk. Smag evt. til med ekstra salt eller de ovennævnte krydderier
- Skær toppen af peberfrugterne, og gem dem
- Rens frugterne indvendig, og fyld dem med kødblandingen. Tryk det lidt ned, så overfladen bliver jævn.
- Læg 1 spsk skyr oven i hver, og sæt toppen på
- Sæt dem i et smurt fad, og stil det i oven ved 200 grader i 20-30 minutter
- Server evt. med tzatziki
Total kalorier: 1448
Kalorier pr. person: 362
Opskriften er fra nogen: "Spis dig fra Diabetes", skrevet af Bjarne Stigsby og Maria Falck Stigsby
---
Nb: Alle opskrifter vil blive tagget med ordet "Opskrift" så hvis du trykker på ordet "opskrift" under etiketter i bunden her på siden eller under selve opskriftsindlægget, så vil alle opskrifter dukke op..
Ingen kommentarer:
Send en kommentar