Ingredienser:
100 gr laksefilet
145 gr gulerod
120 gr rød peberfrugt
125 gr friske blåbær
382 gr Hokkaido græskar
1 fed hvidløg
En smule chili
Krydderier
25 gr Buko pikant classic
Fremgangsmåde:
100 g laksefilet lægges i et fad og rundt om lægges 145 g. gulerod i skiver, 120 g rød peberfrugt og 125 g. friske blåbær. i ovnen 20 min på 200 grader.
Til har jeg lavet 382 gr hokkaido græskar i tern i et ildfast fad med 1 fed hvidløg og lidt chili. Stegte det på 200 grader, til det var helt smattet og blendede det med krydderier og 25 g. Buko pikant classic til en mos.
Til har jeg lavet 382 gr hokkaido græskar i tern i et ildfast fad med 1 fed hvidløg og lidt chili. Stegte det på 200 grader, til det var helt smattet og blendede det med krydderier og 25 g. Buko pikant classic til en mos.
Kalorier: 467 kalorier
---
Ingen kommentarer:
Send en kommentar